petramo.blogg.se

2015-09-30
20:41:10

Fått mycket gjort idag!

En lång dag men har fått massor gjort. 
 
Började dagen i panik. Mamma rycker upp dörren och säger att vi ska åka inom 20 minuter. Jaha, hur ska vi hinna det är min första tanke. Jag som inte kan åka hemifrån utan att ha ätit frukost, för då börjar jag må illa rätt så snabbt. Dessutom är jag ingen som slänger i mig frukosten utan det får gärna ta tid. Aja, det var bara att chansa och åka iväg utan frukost i magen. Skjutsade först Mommo till knypplingen för att sedan fortsätta iväg till mammas jobb för att släppa av mamma. Sedan vidare hem och äta frukost. Idag gick det väl okej ändå. 
 
Efter frukosten satte jag mig och vila en stund, blev ganska snabbt uttråkad och bestämde mig för att städa. Gjorde rent kaninburen, dammsög lägenheten, städade min toalett, torkade golvet i hallen och toaletten, ut och skaka mattor och mycket annat. Sen iväg och hämta Mommo. Vidare hem och äta lunch. Ut med hunden och sedan hem och tvätta. 
 
Tog en sväng förbi och handlade lite innan jag sedan skulle vidare och hämta upp mamma från jobbet.  Köpte lite kuddar och nya gardiner som kommer bli superfint i mitt nya rum när det någongång blir klart.. Vi köpte med oss gravlycktor och lite blommor och gravljus från mammas jobb. Åkte sedan vidare mot gravarna och gjorde fint! Sedan vidare hem och vila en stund.
 
Blev en långpromenad med hunden på kvällskvisten, tog med kameran och fotade lite i ute i mörkret.
 
Nu sitter jag här inne i mörkret och skriver samt dricker en kopp chai latte. Tänt stearinljust och kylan strömmar in genom fönstret. Lyssnar på lugn musik och tar det bara lugnt efter en lång dag. 

Tyvärr blev det inga scouter för min del idag. Jag mådde inte alls bra så det blev att vara kvar hemma. Även fast jag vet att jag mår bra av att komma iväg ibland. 
 
 
Vi hörs!