petramo.blogg.se

2017-12-21
16:09:25

Ingen julfeeling alls..

Dagarna går väldans fort, på söndag är det julafton och jag har inte den minsta lilla julfeelingen. Suttit i flera veckor och samt idag och slagit in julklappar. Men ingen julfeeling, julpyntet är uppe och har vart det i flera veckor, men ingen julfeeling i alla fall. Tror det är snön som är ett av problemen, sitter och tittar ut genom fönstret och det är bäcksvart ute. Ingen vit snö som lyser upp kvällen. 

Har haft så mycket på senaste tiden och tiden går så hilma fort så kan knappt förstå att vi ens är inne i December. Snart julafton.. Kanske också bidragande orsak till att jag inte har någon julfeeling. Dagarna har gått för fort, man har haft alldeles för mycket saker att göra, så man hinner inte reagara på att det är jul snart. Har kännt mig enormt stressad på senaste tiden och inte haft tid att göra saker jag vill göra. Så mycket måsten och så lite tid till att hinna med. 
 
Allt jag vill just nu är att få träffa min pojkvän, krypa upp i hans famn och bryta ihop en stund. För att sedan resa på mig och orka fortsätta med allt just nu. Hoppas på en inte allt för stressig jul nu när det börjar lugna ner sig med saker att göra. 

På tal om saker att göra, ska ta en sväng och hämta ut lite paket som kommit till posten. 

Vi hörs! 
 
 
2017-12-19
21:35:57

"Jullov" :)

Sista dagen i skolan innan juluppehållet. Vi körde stenhårt med städningen så att vi blev klara redan idag och fick därför sluta lite tidigare än tänkt. Själv har jag jobb imorgon så det spelar inte så stor roll att vi fick sluta tidigare än planerat. Men får i alla fall torsdag och fredag lediga :) Sen blir det jobb på lördag och sen är det julafton på söndag. Kan inte direkt påstå att jag har minsta lilla jul-feeling men kanske hinner få det. 

Längtar enormt mycket tills söndag när jag får åka och träffa världens underbaraste människa igen. Över en vecka får vi umgås varje dag. Längtar enormt mycket <3 Han gör mig lycklig, han får mig att må bättre och bättre. Jag älskar honom mer än ord kan beskriva och är enormt glad över att det blev han och jag. 

Har fortfarande svårt att förstå ibland att det inte är en dröm, att det är verklighet. Att det faktiskt är han och jag. Att jag har någon vid min sida, någon som stöttar mig mer än någon annan någonsin gjort när jag mår som sämst. Jag har honom att tacka för så himla mycket. Han gör mig lyckligare än jag vart på väldigt länge. 

Nu är det strax läggdags, jobb 8-16 imorgon, skönt med "sovmorgon" på lördag är det 5 som gäller..
 
 
Godnatt, vi hörs :) 
 
 
2017-12-18
21:36:27

en miljon tankar

Ännu en gång är helgen förbi och snart även måndag. Hade en underbar helg tillsammans med den bästa pojkvännen i världen. Men det var som vanligt lika jobbigt när han skulle åka hem igen. Satt ganska länge och lät tårarna falla ner längst kinderna efter att han åkt hem. Vet att vi träffas snart igen, men ändå extremt jobbigt varje gång jag eller han åker hem. Förstår inte alls varför det ska vara så jobbigt. Vet att vi snart träffas igen och det borde inte vara så jobbigt som det är... 

Jag hoppas dagarna går fort tills jag får träffa honom igen! Längtar enormt mycket och är inte alls förtjust i långdistans förhållande. Men vi kommer få det att fungera, älskar honom mer än allt annat på jorden. Han betyder allt för mig <3 
 
Längtar mer än någonsin efter dagen vi bor ihop och får träffas varje dag <3 
 
 
 

 Har inte alls mått så bra som jag borde på senaste tiden, känner mig enormt stressad över skolan och livet. Mestadels skolan, inte mycket kvar nu och snart är det slutprov som jag känner mig enormt stressad över... Längtar till när det är över och man kan lägga all fokus på framtiden och söka fler jobb.
 
Har inte så mycket mer att skriva just nu. En miljon tankar som fladdrar runt i hjärnan men får inte ner så mycket här på bloggen känner jag . Så får bli att försöka sova eller nått istället. 

Vi hörs.