petramo.blogg.se

2017-07-20
22:38:12

Smögen

Blev en lite smått annorlunda dag igår. Bestämde oss för att åka ca 100 mil. Varför? Jo det är en väldigt bra fråga. Det var nämligen så att pappa ville köpa räkor i Smögen. 

 

Alarmet ringde 07.00, inte alls så farligt tidigt. Klev upp, åt frukost och sen bar det iväg. Ca 5h senare var vi framme. Hittade en parkering och tog en promenad. Så vackert det var i Smögen! Blev någon souvenir, en räkmacka och lite blandat i skaldjursväg innan vi sedan ca 2 timmar efter det att vi kom dit, satte oss i bilen igen och fortsatte färden tillbaka hem igen.

Fick många meddelanden från vänner som var lite fundersamma, inte åkte vi väl till Smögen endast för att köpa räkor? Sedan tillbaka hem igen? Inte åker man väl ca 100 mil bara över dagen?  Man stannar väl och övernattar? Eller? Tja, vad ska jag säga, vi åkte i alla fall ca 100 mil bara för att köpa skaldjur! :) Lite långt kanske det var att åka, men det var inte omöjligt att hinna med på en dag!

Hade i alla fall en toppendag och ångrar inte alls att jag åkte! Långt blev det, men fick se mycket av vårt vackra Sverige! 

 

Nu är det läggdags!
Godnatt :)

 

 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: