petramo.blogg.se

2017-10-26
18:10:52

Varför kan inte tiden gå lite snabbare ibland?

Sitter här och har nyss kommit hem efter praktiken o sen ett gympass. Sitter och tänker och längtar ihjäl mig. Ibland önskar jag att dagarna gick fortare. Speciellt just nu. Längtar fruktansvärt mycket tills imorgon eftermiddag! Kan det inte bli fredag eftermiddag snart? 
 
Ibland går dagarna så himla fort och man undrar vart tiden tog vägen. Men när man längtar efter någonting så känns det som tiden knappt rör sig alls. Sitter och tänker tillbaka på åren som gått, åren då jag mådde skit och hatade livet, då jag önskade att jag inte levde längre. Tänker även på åren då man va liten och mådde bra, åren när ens morfar, och farföräldrar fortfarande levde. Vad hände sen? poff sa det och det är nu snart 8 år sen allt jobbigt började. Det gick för många år innan jag bestämde mig för att ta tag i mitt liv igen. Börja om på nytt och göra mitt bästa för att orka leva. 
 
Bestämde mig för att flytta till USA, efter det så har jag mått bra igen. Bestämde mig, innan jag åkte till USA att det var dags för förändringar i livet. Året i USA var ett av de bästa jag någonsin haft. Började må bra igen och är så stolt och glad över att jag valde att åka. Jag behövde verkligen bort från allt ett tag och börja om. Hur hade livet sett ut om jag inte hade gjort det? Hade jag mått så bra som jag gör nu? Hade jag gått den utbildning jag gör? Hade jag haft den mest underbara pojkvän man kan tänka sig? Ja, vem vet. Idag är jag väldigt glad över att jag valde livet och inte döden!