petramo.blogg.se

2017-09-22
21:28:44

22 september 2014, en dag jag aldrig glömmer.

3 år har idag gått sedan du lämnade oss Moffa. Jag önskar att jag kunde få träffa dig igen.. En sista gång.. Jag önskar att jag va hemma när du somnade in.. Men det var jag inte, jag var många tusen mil bort.. Du skulle ju ha vart där tillsammans med oss.. Min älskade Moffa.. Du och Mommo skulle ju ha vart där.. 

Under dessa 3 år har det hänt så himla mycket som jag önskar att du fått vara med och upplevt. Studenten, USA, England, Nya utbildningen, Körkort och mycket mer. Men så blev det inte, du somnade in den 22 September 2014.Du var mycket sjuk då och det var för dig skönt att du fick somna in och få det bra igen. Men vi som är kvar saknar dig, önskar att du inte somnat in, önskar att du blivit bra igen och fortfarande var i livet..
 
30 April 2014 var sista dagen du bodde hemma, du fick stroken den dagen och du blev aldrig bra igen. Du kom aldrig hem igen, din fotölj står kvar hos mormor men den är tom numera och det har den vart i över 3 år.. Vi trodde du var på bättringsvägen, men helt plötsligt så var du sämre än någonsin och det dröjde inte länge innan du somnade in... 

Tårarna strömmar ner för kinderna, jag saknar dig min älskade Moffa! :'( 
Jag vet att i alla fall du skulle vara stolt över mig.. Det gör så ont att du inte finns vid min sida längre..