petramo.blogg.se

2016-05-01
04:02:19

2 år har nu gått...

Jag minns exakt vad som hände för två år sedan. Någonting jag aldrig kommer att glömma. 
 
Jag minns hur jag på morgonen, innan skolan, precis som vanligt gick in till er.. Morfar, du satt i din fotölj som vanligt och tittade på TV, mormor satt i sin, hade jag bara vetat morfar.. om jag bara hade vetat..
 
Efter skolan kom pappa och hämtade upp mig.. Vi åkte och handlade och var nästan klara när samtalet kom. Jag kunde se på pappas ansikte att någonting allvarligt hänt.. 
 
Min fina morfar du fick storken den dagen, 2 år har redan gått. Hur är det möjligt?? Jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Du kämpade på i flera månader innan du gav upp, min fina morfar, du hade det så jobbigt, kunde inte kommunicera och blev förlamad. Jag önskar att jag idag vart i Sverige och kunnat åka till din grav, kunnat tända ljus och lägga fina blommor och kanske en ny sten på graven. Men jag är långt bort, många tusen mil bort.. Men jag lovar att jag tänker på dig och att jag kommer tända ljus för dig innan jag går och lägger mig, tyvärr måste jag dock släcka ljuset innan jag somnar men jag har det tänt ett tag, bara för dig morfar. <3

Du skulle ha vart så stolt över mig, jag tog körkort, jag hann berätta det för dig och jag hoppas att du förstod vad jag sa när jag berättade. Jag tog studenten morfar, jag klarade det! Men du var inte där, du fattades jag önskar du hade vart där morfar, kunnat filma som du alltid gjorde. Kunnat stå på skolgården när jag sprang ut. Men du stod inte där, du fanns i mitt hjärta och jag vet att du vakade över mig och fortfarande gör det. Men jag önskar att du fortfarande var vid liv.. 
 
Jag vet att du vakade över mig den dagen, snart 1 år sedan, när jag krockade. Jag vet att du vakade över mig då, tillsammans med farmor och farfar. <3 Jag har tagit mig igenom så mycket efter att du försvann från oss. Min fina älskade morfar.. Jag kan inte förstå att det redan gått 2 år, 2 år utan dig.. 

Jag önskar att du kunnat stå bredvid mormor när jag sa hejdå innan jag flyttade till USA. Minst ett år blir jag borta morfar. Jag önskar att du inte fått stroken, att du fortfarande var vid liv. Att du fortfarande var här..

Jag kommer aldrig sluta älska dig, vila i frid Moffa <3 Du är fruktansvärt saknad av många.. <3