petramo.blogg.se

2017-11-22
19:24:05

Vill inte bli sjuk!

Lång dag i skolan, avslutade dagen med ett möte där vi skulle ta en massa beställningar inför julen. Efter skolan kom mamma och hämtade upp mig och vi åkte iväg för att köpa en av de sista presenterna till min pojkvän då han snart fyller år. <3 Efter det fortsatte vi hemåt igen och jag satte mig och pluggade samtidigt som jag pratade i telefon.
 
Mamma ropade strax därefter att det var dags för mat och jag gick och åt. Efter maten plockade jag undan och ställde in i kylskåpet, råkade putta till en tetra med grädde som ramlade ut och såklart rann ut över hela golvet/mattan och i halva kylskåpet. Så det var bara att städa undan och sedan gå och vila. Känner att mitt humör inte är på topp alls, alla småsaker blir plötsligt väldigt stora. Kanske beror det på att jag börjar bli förkyld? Eller så finns det någon annan orsak. Men känner att jag inte alls är på topp för tillfället. Vill inte alls bli sjuk. Har inte tid att vara sjuk, vill inte missa någon skoldag alls just nu när det inte är lång tid kvar innan jag är utbildad konditor/bagare. Vill heller inte ligga sjuk i helgen!

Nu ska jag strax återgå till att plugga, har sista teoretiska provet på fredag och vill klara av det. Kände för en paus så tänkte att jag uppdaterar bloggen lite snabbt innan jag strax ska återgå till pluggandet. 
 
 
Vi hörs! 
 
 
2017-11-20
16:23:12

Grattis på födelsedagen <3

Sitter på kyrkogården, ser snön falla med större och större flingor. Solen är på väg ner bakom träden och jag har nyss tänt ljus på graven. En väldigt vacker eftermiddag. Sitter här och minns tillbaka på tiden vi haft tillsammans och försöker att tänka positivt. Försöker att tänka på alla de åren vi ändå fick tillsammans. Men det är svårt att tänka positivt när man saknar någon så mycket och vet att man inte kommer att träffas igen.

Grattis på födelsedagen farmor. Jag älskar och saknar dig väldigt mycket och önskar du va här.
Vila i frid ❤️
 
 

 
2017-11-19
21:06:08

Underbar helg/ Grattis och Vila i frid <3

 
 
Sitter och tänker tillbaka på den mest underbara helg hittills. Spenderade helgen med världens mest underbara pojkvän. Vi spenderade lördags eftermiddagen/kvällen på badhuset i "relaxen", badade bastu, låg o njöt i poolen både inne och ute. Hade en helt underbar dag tillsammans. Åt god mat gjorde vi också. Det är någonting vi definitivt kommer att göra igen. 

Kan väl inte påstå att vi tog så lång sovmorgon idag, men lite längre än normalt. Efter frukosten så bokade vi biljetter till fredag, åkte och shoppade, käkade lunch. Sedan var det dags för honom att åka hem igen. Önskar att det inte vore så svårt att säga hejdå, vi ses ju igen på fredag, men ändå har jag fruktansvärt svårt att se honom åka hem igen. Längtar till den dag det inte är så längre. Den dag vi bor tillsammans och kan ses varje dag. Den dag vi inte behöver säga hejdå, den dag vi träffas varje dag. 
 

För att komma till någonting helt annat, grattis på namnsdagen Farmor..<3 och grattis i förskott på födelsedagen. Imorgon skulle du ha fyllt 88 år imorgon <3 Jag saknar dig så fruktansvärt mycket och önskar att jag kunde få träffa dig igen. Önskar att du fått träffa mannen i mitt liv, önskar du och farfar och även morfar fortfarande levde, att ni alla hunnit träffa mannen i mitt liv. Att ni fått vara med om allt jag gjort efter att ni somnat in. Körkort, studenten, USA, Bageri/konditoriutbildning och mycket annat. Jag saknar er alla väldigt mycket och önskar ni fortfarande levde. Idag är ljusen tända för er <3 Vila i frid, jag saknar er enormt mycket <3 
 
Åter igen, Grattis på födelsedagen i förskott farmor. Jag kommer åka och tända ljust på graven imorgon <3 Saknaden är enorm!